Dødsangst i Galop

Cheer Extreme & Sort/Hvid

The creative team behind the acclaimed Opvisning I lavt selvværd visit Sort/Hvid again. This time with the performance DØDSANGST I GALOP (Galloping fear of dying) where they run head first into their own galloping fear of dying. Their only weapon is humiliating honesty and grotesque humor.

Have you thought about what will live on after you? Your bad posture? Breathe? Crooked teeth? You debt and embarrassingly low retirement savings? Nude photos sent in a discreet sms? Can you delete it before it is too late? Have you saved for your death at all? Have you planned anything? How will you look death? How important was your life? How long will it take, before you are forgotten?

In the performance DØDANGST I GALOP we become one with death. We die live – or as close to as you can come while still alive. This happens on top of generations of dead bodies in a forest while the day becomes night. We will pick you up in a bus at the theatre Sort/Hvid and drive you far out of town. Maybe death stops by?

Just as the case is with death, the ticket for this performance is non refundable. If we should be so lucky to undergo rain, storm and thunder duing the performance, your death experience will be unique in a way no other audience have had it. Therefor remember to dress nicely and for the weather for you moment of death in the forest.

Location SORT/HVID, STALDGADE 26-30, 1699 KØBENHAVN V
24.08.2019 – 14.09.2019
TUESDAY – SATURDAY 19H30
Language DANISH
Duration 2,5-3 HOURS
TICKETSThe bus leaves from Sort/Hvid at 19h30 and drives back to to the same place after the performance in the forest.

 

The performance is not suitable for wheel chair users and people with walking difficulties, since the audience will need to walk to and from the bus.

Actors SIGNE MANNOV, XENIA NOETZELMANN, ANDERS MOSSLING and PETER FLYVHOLM, Set and light design IDA MARIE ELLEKILDE and RAPHAEL FRISENVÆNGE SOLHOLM Costume design IDA MARIE ELLEKILDEDramaturgy TANJA DIERS Stage Management and choreography coaching GRY RAABY Technique MIKKJAL GALAN Song coaching KARINA NUS Fotos by KAROLINE LIEBERKIND

 

DANISH
Holdet bag Opvisning i lavt selvværd udkonkurrerer med ydmygende, private sandheder og grotesk humor deres egen galopperende dødsangst.

Har du tænkt på, hvad der vil leve videre fra dig efter døden? Din dårlige holdning? Ånde? Skæve tandsæt? Din gæld og slatne pensionsopsparing? Nøgenbilleder sendt i en lille lækker sms? Kan du nå at slette dem? Har du styr på, hvornår du dør? Har du sparet op? Hvordan ser du ud død? Hvad har du i grunden bidraget med? Hvor længe vil der gå, inden du bliver glemt?

Med DØDSANGST I GALOP går vi i ét med angsten for at dø. Vi dør live – så tæt på, som man overhovedet kan komme i levende tilstand. Det sker oven på generationer af lig i skovens bløde mosbund. Du bliver hentet i bus på Sort/Hvid og kørt langt uden for byen.

Ligesom døden kan billetten til DØDSANGT I GALOP ikke refunderes. Hvis du er så heldig, at det regner, tordner og stormer, mens forestillingen spiller, så får du en endnu mere unik dødsoplevelse, som intet andet publikum har haft. Husk derfor at være pænt og vejrligt klædt til dit dødsøjeblik i skoven.

Sted SORT/HVID, STALDGADE 26-30, 1699 KØBENHAVN V
24.08.2019 – 14.09.2019
TIRSDAG-LØRDAG kl. 19.30 
Sprog DANSK
Varighed 2,5-3 TIMER
BILLETTERBussen kører fra Sort/Hvid kl. 19.30, og kører tilbage hertil efter forestillingen.

 

Forestillingen er desværre ikke egnet for gangsbesværede og kølestolsbrugere, da den spiller i en skov, og man skal gå til og fra bussen.

Medvirkende SIGNE MANNOV, XENIA NOETZELMANN, ANDERS MOSSLING og PETER FLYVHOLM, Scenografi og lysdesign IDA MARIE ELLEKILDE og RAPHAEL FRISENVÆNGE SOLHOLM Kostumedesign IDA MARIE ELLEKILDE Dramaturgi TANJA DIERS Forestillingsledelse og koreografisk konsultation GRY RAABY Afviklng og teknikMIKKJAL GALAN Sangkonsultation KARINA NUS Fotos afKAROLINE LIEBERKIND